Winkelen

 

Zie hier welke boeken van Theo Capel te koop zijn. Samen met Barbara Capel is hij onder het pseudoniem ‘Barbara Vandersteen’ ook auteur van de Cultuurprentenboeken. Die boeken zijn te koop via www.cultuurprentenboeken.nl.

Klik op het plaatje als je een boek wilt kopen. Dan kom je op de bestelpagina. Zie hier  bij de korte omschrijving van de boeken ook de prijs staan.

                                  

‘De neergang van de Don’ (onder het pseudoniem Erik Bolt) is de tweede aflevering over de Amsterdamse politieman Felix de Grave. Hij is net bevorderd tot inspecteur en moet steels de twijfels aan een in het korps omstreden commissaris onderzoeken. Het is laveren tussen sympathie en achterdocht en doodslag. (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)
‘Sterf Snel’ is aflevering 10 over Hank Stammer, eigenaar van een incassobureau. Ook op auto’s moet worden afbetaald. Dat levert een flitsend verhaal dat van carpoolstrook via parkeergarages naar wegrestaurants heen en weer schiet met alle risico’s om op de snelweg tegen de vangrails te eindigen.
(prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)
‘Zeurt u maar’ is een bundeling van opgewekte verhalen over ergernissen van alledag, thuis, op het werk, of op vakantie. Overal kan het misgaan. Maar de lezer lacht erom. (prijs € 8,40, inclusief verzendkosten)

                                 

‘Een messteek in de rug’ (onder het pseudoniem Erik Bolt) is het eerste boek over de Amsterdamse politieman Felix de Grave. Hij is brigadier en rechercheur in het district Zuid ens net hersteld van een steekpartij. Dan wordt in het Amsterdamse Bos een verpleegkundige tijdens haar rondje rennen doodgestoken. Inschakeling van een lokvogel geeft een hoop gedonder. En kan de MultiCultiloop nu wel doorgaan?  (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)
‘Slinks Nieuws’ is Hank Stammer nr. 9. Als gevolg van een toevallige ontmoeting in een café, roept de hoofdredacteur van een progressieve weekblad Stammers hulp in vanwege een anonieme brieven affaire die de redactie teistert. De inspiratie vormde een dergelijke affaire die jaren eerder bij het weekblad Vrij Nederland speelde.  (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)
‘Kwade Trouw’ is Hank Stammer nr. 4. Er is nog slechts een enkel exemplaar te koop van dit verhaal over een vriendinnetje van Hank dat niet blijkt te deugen, zeer beknopt samengevat. (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten).                        

              

‘Weggegooid Geld’ is Hank Stammer nr. 1. De uitgever fronste indertijd over de beginzin, maar die bleef gehandhaafd. Het is een mooie zomer. De vrouw van een bankdirecteur is verdwenen. Hank gaat op zoek. Daar komt narigheid van. ‘Weggegooid Geld’ werd later als pocketboek herdrukt. Dit is de zogenaamde paperbackuitgave (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)
‘Koud Gepakt’is Hank Stammer nr. 8.  Het eindigt in de vlijmscherpe vrieskou in Friesland. Het zorgt er voor dat ook sterke mannen op de knieën worden gebracht. Kwam de  wind voor Hank uit de verkeerde hoek? (prijs € 9,70, inclusief verzendkosten)