Winkelen

Zie hier welke boeken van Theo Capel te koop zijn. Samen met Barbara Capel is hij onder het pseudoniem ‘Barbara Vandersteen’ ook auteur van de Cultuurprentenboeken. Die boeken zijn te koop via www.cultuurprentenboeken.nl.

Leverbaar zijn:

                                           

 

‘De neergang van de Don’ (onder het pseudoniem Erik Bolt) is de tweede aflevering over de Amsterdamse politieman Felix de Grave. Hij is net bevorderd tot inspecteur en moet steels de twijfels aan een in het korps omstreden commissaris onderzoeken. Het is laveren tussen sympathie en achterdocht en doodslag. (ruim leverbaar, prijs € 8,30, inclusief verzendkosten)
‘Sterf Snel’ is aflevering 10 over Hank Stammer, eigenaar van een incassobureau. Ook op auto’s moet worden afbetaald. Dat levert een flitsend verhaal dat van carpoolstrook via parkeergarages naar wegrestaurants heen en weer schiet met alle risico’s om op de snelweg tegen de vangrails te eindigen. (beperkt
leverbaar, prijs € 8,30, inclusief verzendkosten)
‘Zeurt u maar’ is een bundeling van opgewekte verhalen over ergernissen van alledag, thuis, op het werk, of op vakantie. Overal kan het misgaan. Maar de lezer lacht erom. (beperkt leverbaar, prijs € 7,40, inclusief verzendkosten)

 

‘Een messteek in de rug’ (onder het pseudoniem Erik Bolt) is de eerste over de Amsterdamse politieman Felix de Grave. Hij is nu brigadier en rechercheur in het district Zuid. Hij is net hersteld van een steekpartij en dan wordt in het Amsterdamse Bos een verpleegster tijdens haar rondje rennen doodgestoken. Inschakeling van een lokvogel geeft een hoop gedonder. En kan de MultiCultiloop nu wel doorgaan?  (beperkt leverbaar, prijs € 8,30, inclusief verzendkosten)

 

Bestellen gaat als volgt:

  1. Vul hieronder het bestelformulier in.
  2. U berekent zelf het bedrag van uw bestelling en dat maakt u vervolgens zelf onder vermelding van ‘Bestelling boeken Theo Capel’ over op bankrekeningnummer NL13ABNA0844240311 t.n.v. Capel IDN, Amsterdam. De vermelding van uw naam en banknummer op het bestelformulier dient alleen om te controleren op welke bestelling de betaling betrekking heeft.
  3. Als de betaling binnen is, versturen we de bestelling en geven we dat met een mailtje aan u door. U moet dus zelf een overschrijving doen. Er is geen sprake van een incasso.

Zie verder hieronder hoe simpel het is een boek van Theo Capel te kopen.

BESTELFORMULIER

* Verplicht veld